Kommende begivenhederDet lærer du på uddannelsen til handelsassistent med speciale i Vvs

På hovedforløbet veksler du mellem skoleophold på skolehjemmet Mommark på Als, som er en del af Business College Syd, og praktikforløb hos en af branchens praktikgodkendte Vvs-grossister.

På skolen lærer du praktiske salgsredskaber og metoder, du kan bruge i hverdagen som handelsassistent. Du lærer om kundeadfærd og forhandlingsteknik, og hvordan du tilrettelægger markedsanalyser.

Du får et højt fagligt niveau inden for handel og B2B-salg og en solid grundviden om indkøb, logistik og markedsføring.

Samtidig får du gennem dine praktikforløb et solidt fundament af specialviden om Vvs-branchens produkter og forretningsprocesser, og du får prøvet dine salgsredskaber af i virkeligheden.

Skolehjemmet Mommark samarbejder desuden med Universe Science Park om at give dig indsigt i den nyeste teknologiske udvikling. Du lærer blandt andet, hvordan teknologier som Augmented Reality (AR) og Virtual Reality (VR) kan bruges i Vvs-branchen.

Fra handelsassistent til leder

En handelsuddannelse med speciale i Vvs giver dig et godt fundament til at blive leder.

Du kan vælge at læse videre og specialisere dig inden for markedsføring, salg, indkøb eller logistik og med tiden blive marketingchef, lagerchef, indkøbschef eller salgschef eller grundlægge din egen virksomhed.