Kommende begivenhederBranchekataloget

Vi skaber digital infrastruktur

Omdrejningspunktet for vores digitale arbejde, er digital infrastruktur, hvor der samarbejdes omkring udveksling af kvalitetssikret produktstamdata.

En af vores primære opgaver at fremme digitaliseringen i byggebranchen - herunder vvsbranchen, hvor vi hele tiden arbejder på at udvikle og drive relevante digitale services, der skaber effektivisering, som kommer vores medlemmer og den øvrige branche til gode.


Vvsnummeret

Vvsnummeret er den nationale branchestandard til identifikation af vvsartikler på det danske marked.

Vvsnummret er et betydningsbærende identifikationsnummer, der benyttes i hele værdikæden lige fra producenter/leverandører, grossister, rådgivende virksomheder, designere, installatører og slutkunder.

Vvsdatabasen

Vvsdatabasen er et fælles initiativ fra de danske vvsgrossister. Formålet er at udbygge det centrale midtpunkt for alle produktdata i branchen.

Leverandører opretter produktdata og anmoder om vvsnumre i en simpel “Leverandørportal”. Grossisterne får dagligt leveret opdateret data og kan benytte og tilpasse de informationer, de behøver.

Vvskataloget.dk

Vvskataloget.dk er et online opslagsværk for alle publicerede vvsartikler. Kataloget giver en enkel og struktureret inddeling af de vvsprodukter, der sælges gennem Branchehusets medlemmer.

Rørforeningens medlemsgrossister og leverandører, der leverer vvsnummererede artikler til branchen, har mulighed for at benytte Vvskataloget.